TOP SPIDER

Компанијата TOPSPIDER се занимава со производството на гумено-технички производи за автомобилската индустрија на најсовремените, високотехнолошки производни линии од 2006 година. Самата компанија работи повеќе од 30 години во автомобилската индустрија, пред се на рачни алатки, како занаетчиска продавница Топлица (од 1984 година) и денес под името TOPSPIDER. Во минатото главни производи беа манжетни за хомокинетички зглобови, полуавтоматски и управувачки столбови, а денес TOPSPIDER е лидер на српските и соседните пазари во производството и дистрибуцијата на црева за интеркулери.

Со инвестирање само во квалитет и во најновите технологии за производство предноста на оваа компанија над конкурентите е високиот квалитет, како и можноста за правење било каков гумен производ во најкраток можен рок, благодарение на исклучително високите капацитети на производството.

Изработката на интеркулерски црева од било која форма до ø 60 mm и максимум 1 m должина е можна во рок од 24 часа од приемот на старото црево. Цревата се направени од специјална неопренска гума и се исклучително отпорни на абење и притисок и поседуваат одличен квалитет.

TOPSPIDER располага со голем избор на црева за сите модели на автомобили. Оние модели на црева за автомобили кои не се во асортиманот, TOPSPIDER може да ги изработи врз основа на примерок од старото црево.

За повеќе информации за оваа компанија следете го следниот линк.

SK Auto dooel
blvd. Boris Trajkovski 10/9,
1000 Skopje, Macedonia
Phone/Fax: +389 (0)2 616 91 83
Mobile: +389 (0)70 22 96 31
E-mail: info@skauto.mk