Наскоро пристап до нашиот web-shop!

 

Polcar eCar – електронски каталог

eCar е електронски каталог (ДВД) на производите понудени од Polcar, кој е наменет за стручни лица за автомобили кои соработуваат со локалните дистрибутери на Polcar. Апликацијата се ажурира секојдневно со нови производи и количини. Ова овозможува истовремена анализа и споредба на голем број на авто-делови на еден екран.

За повеќе информации за компанијата следете го линкот или можете да аплицирате за електронски каталог eCar.

Sędziszów е Полска фабрика специјализирана за производство на филтри за автомобилскиот, индустрискиот и земјоделскиот сектор. 

Компанијата TOPSPIDER се занимава со производството на гумено-технички производи за автомобилската индустрија од 2006 година. 

Компанијата СЗР “УНА” основана во 1985 година се занимава со производство на производи од гума за автомобилската индустрија. 

НАСКОРО СК АУТО Web-Shop

Зошто on-line каталог?

  • Сите делови на едно место
  • Намалување на грешки
  • Најнови новости и информации
  • Преглед на вашите нарачки
  • и многу повеќе
Дома 22 мар 14
СК АУТО дооел
Ул. 50 Дивизија Бр. 20 а,
1000 Скопје, Р. Македонија
Тел.: +389 (0)76 46 24 60
Факс: +389 (0)2 111 2222
E-mail: info@skauto.mk