UNA SCORPION

Компанијата СЗР “УНА” основана во 1985 година се занимава со производство на производи од гума и метални производи. Главната производна програма е производство на гумени автомобилски делови од сите видови:

  • манжетни за хомокинетички зглобови
  • манжетни за полуосовини
  • Манжетни на управувачот
  • гумени одбојници за амортизери
  • држачи (куки) за прицврстување на ауспуси
  • гумички за бaланс штангли
  • и други автомобилски делови од гумите од различни типови на возила.

Покрај СЗР “Уна” компанија ориентирана кон производството, во април 2010 година заради дополнување на асортиманот од увоз е основана компанијата “UNA SCORPION”. Императив на компанијата е постојана инвестиција за опстанок и успех на пазарот.

Вториот дел од производната програма е производство на импрегнирани црева за патнички автомобили и трактори. Работно искуство во производството на гумени делови за автомобили и познавањето на пазарот ја насочува оваа компанија во постојано стремење кон квалитет.

Производната програма на манжетни “UNA SCORPION” од квалитетни гуми отпорни на масла и мазива со гаранција и право на рекламација, спакувана во оригинално пакување со шелни и графитна маст во туба. Задоволството е големо бидејќи кутијата со знакот “SCORPION” веќе е вистински шампион.

За повеќе информации за оваа компанија следете го следниот линк.

СК АУТО дооел
бул. Борис Трајковски 10/9,
1000 Скопје, Р. Македонија
Тел/Факс.: +389 (0)2 616 91 83
Мобилен: +389 (0)70 22 96 31
E-mail: info@skauto.mk