PZL Sędziszów

Полската фабрика за филтри – Sędziszów е специјализирана за производство на сите видови на филтри кои се наменети за автомобилскиот, индустрискиот и земјоделскиот сектор. Широката производна линија ги вклучува следните филтри: воздух, масло, гориво, кабински, хидраулични и воздушни сушари. Фабриката има своја Центар за развој, каде што се спроведуваат бројни тестови. Производите на ова фабрика се во согласност со меѓународните стандарди и IATF 16949: 2016 .. Благодарение на подобрување на производствените процеси PZL Sędziszów воведува иновативни решенија за филтрирање на пазарот. Богатото искуство и соработка со воздухопловството, воениот, градежниот, автомобилскиот и индустрискиот сектор и овозможуваат на компанијата постојано да ја развива својата понуда и да ја прилагоди истата на променливите барања на купувачите.

Производната гама се применува за:

  • патнички автомобили и камиони
  • тешки машини и градежна опрема
  • влечни возила и земјоделски машини
  • Трактори
  • Индустриски правосмукалки
  • Дизел локомотиви
  • Воени возила и оклопни возила
  • Воздухопловна опрема 

За повеќе информации за оваа компанија следете го следниот линк.

СК АУТО дооел
бул. Борис Трајковски 10/9,
1000 Скопје, Р. Македонија
Тел/Факс.: +389 (0)2 616 91 83
Мобилен: +389 (0)70 22 96 31
E-mail: info@skauto.mk