Партнери

Polcar eCar – електронски каталог

eCar е електронски каталог (ДВД) на производите понудени од Polcar, кој е наменет за стручни лица за автомобили кои соработуваат со локалните дистрибутери на Polcar. Апликацијата се ажурира секојдневно со нови производи и количини. Ова овозможува истовремена анализа и споредба на голем број на авто-делови на еден екран.

За повеќе информации за компанијата следете го линкот или можете да аплицирате за електронски каталог eCar.

Sędziszów е Полска фабрика специјализирана за производство на филтри за автомобилскиот, индустрискиот и земјоделскиот сектор.

Компанијата TOPSPIDER се занимава со производството на гумено-технички производи за автомобилската индустрија од 2006 година.

Компанијата СЗР “УНА” основана во 1985 година се занимава со производство на производи од гума за автомобилската индустрија.

СК АУТО дооел
бул. Борис Трајковски 10/9,
1000 Скопје, Р. Македонија
Тел/Факс.: +389 (0)2 616 91 83
Мобилен: +389 (0)70 22 96 31
E-mail: info@skauto.mk