POLCAR

Polcar работи на пазарот за резервни делови за автомобили од 1986 година и е еден од најголемите снабдувачи на делови за автомобилски делови во Европа. Polcar се разликува од конкуренцијата веќе 30 години. Од самиот почеток компанијата ја следеше етиката која се манифестира со индивидуален пристап кон секој клиент и почит кон клиентите, добавувачите и вработените.

Компанијата има најголем европски склад изграден за чување на големи делови за автомобили со големина од 61000 м2, кој во најскоро време ќе биде 110000 м2. Нашиот магацин е европско место за складирањена производи од повеќе од 300 светски производители, обезбедувајќи постојана достапност на нивните производи.

Со над 800 вработени и со флота од 100 возила, компанијата успешно растоварува и праќа над 1200 м3 спроизводи дневно.

Polcar купува стоки директно од фабриките без посредници и често ги посетува производни линии. Компаниската уникатна база на податоци има над 90.000 фотографии со висок квалитет од делови кои се направени во нивното студио.

Polcar не нуди производи кои доаѓаат од истата производна линија во различни пакувања или брендирање, туку се специјализирани во фабричко пакување.

Основачот на компанијата, како и ко-основачите лично го водат бизнисот и одржуваат витални односи со клиентите и добавувачите. Polcar силно ги поддржува независните регионални дилери во Полска и во странство. Благодарение на оваа политика Polcar никогаш не станува конкурент со своите клиенти.

За повеќе информации за оваа компанија следете го следниот линк.

СК АУТО дооел
бул. Борис Трајковски 10/9,
1000 Скопје, Р. Македонија
Тел/Факс.: +389 (0)2 616 91 83
Мобилен: +389 (0)70 22 96 31
E-mail: info@skauto.mk